Home > Technische specificaties
Proef
Klik hier
Afspraak
06-572.13.395
Klik hier

Technische specificaties

Dorpel

De dorpel wordt geproduceerd van EPDM-rubber, standaard in de kleur zwart. De maatvoering is hiernaast weergegeven.

Dop

De doppen zorgen ervoor dat de dorpel aan de uiteinden waterdicht wordt afgesloten. Deze lijmen wij er voor u in. Zodoende kan er geen water in de VARI-STEPP lopen en kan er geen ongewenste bacterievorming ontstaan.

VARI-STEPP FIX

Deze lijmkit wordt bij uw bestelling standaard meegeleverd. De VARI-STEPP wordt hiermee op de ondergrond gelijmd. Vervolgens kunt u de VARI-STEPP hiermee rondom afkitten op de aansluiting van de vloer en het kozijn.

Lengte

Om de lengte van VARI-STEPP te bepalen, moet u van de maat tussen de kozijnstijlen links en rechts 4 mm aftrekken. Dit is om later de kitnaad tussen VARI-STEPP en kozijnstijl op een juiste wijze aan te kunnen brengen.

FR 60 minuten brandvertragend

Deze is door de te geringe vraag uit de markt uit het assortiment gehaald.

Levensduur

VARI-STEPP is getest door 24-7 een kar met 200 kg aan gewicht over de VARI-STEPP te laten rijden. Hiermee is een aantal van ruim 200.000 passages bereikt. Het rapport hiervan is uiteraard beschikbaar. 

Wij adviseren u de dorpels pas op het allerlaatste moment aan te (laten) brengen. Dit betekent als de vloerafwerking is aangebracht. Zodoende kan de VARI-STEPP exact op de juiste hoogte aangebracht worden. Voor het goed functioneren van de VARI-STEPP is dit namelijk van essentieel belang.